Hemma :'(

Shit.. DEHÄR va nog de roligaste på hela sommaren.. Saknar alla i laget så sjukt mycket! Saknar alla snälla människor som man träffade där! Helt underbart va de! Veckan började att man kom på lördag kväll och vi såg norlie och kkv! Sjukt! Sen tränade vi alla dagar 2 gånger om dagen, sedan spelade vi mot eslöv ett annat "lag" vi va ystad och vi spelade 8 matchter mot dom och vann 7 och spelade lika 1 sen va det en turnering men massa lag, jag kom med Tyskland och jag kände ingen :( men de va en jätte snäll tjej som hette matilda i de laget! Iallafall! Vi va där och spelade en turnering, tyskland kom till final och kom 2 utav typ 14 lag :) sen friade vår tränare till sin tjej och hon sa ja på finalen. Discot va ganska kul, fast de fanns nästan inga snygga killar, bara några :/ men sen när vi skulle åka hem började alla gråta förutom jag och tre till, men sen efter på tågen hem började jag gråta :( tänk att man aldrig kommer träffa vissa ! Åh Adam, Marcus, Gustav, Erik, rafael, cristoffer, mysemil (HAHA bästa namnet) Victor, wibben, Benjamin, Sandra, tessie, Emma N, Lisa, beckis, anne, Emma o, Vilma, Lollo, Sofia, Amanda o, Amanda r, cajsa, Sara f, Sara gv, NI HAR GJORT MIN VECKA! Kommer aldrig att glömma er :'( Jag fick jacobs örhänge oxå! :'( /Anna


Break

Hej vi ska ha en bloggpaus för de blir ändå ingen uppdatering för vi hinner lixom inte :/ Anna & Angelika Bild på norlie&KKV som kom och sjöng igår!


sportscamp

heeej nu sitter vi i norrköping man får låna datorer så vi kanske kommer blogga i veckan!
har inte så mycket att skriva förutom att vi va nära att missa tågen hihi
men nu ska vi surfa puuuuss!
/aa

Gäster

hej!
Just nu har vi gäster, vi har precis ätit tårta osv.
har inte så mycke och skriva, jag och beckis va inte och sålde new body för att vi trodde att d inte skulle vara några hemma så a.
nu måste a gåå, ciaaao.
/anne
 

New body

Nu ska jag och beckis ut och sälja lite new body :) /Anne Dagens:


Sleep over

Haallu! Är med Beckis just nu hon ska sova hos mig. Vi la oss i tältet i typ en timma den börja de regna oska och blixtra så vi gick in. I tälten satt vi och kollade på jägaren2 som vi ska fortsätta och kolla på nu men lite chips och cola :) Sista inlägget för ikväll så godnatt <3 /anne


Liseberg

Nu är jag och beckis på Liseberg just nu sitter vi på burgeking och äter :) De är as mycke folk här så vi kan inte åka så mycket men aja. /Anne Dagens:


12-07-2012

Godmorgon! Kom precis hem från Felicia hon skulle iväg med familjen så dom körde hem mig. Idag ska jag kanske vara med beckis om hon svarar, annars har jag inga andra planer för idag. Hoppas ni får en grym dag! /Anne


Mys

Hej! Nu har jag Felicia Sara och Lovisa kollar klart på två filmer twilight den första då och taken! Vi ska sova här inatt :) Jag och Lovisa gör inget speciellt men Sara och Felicia sitter och fixar felicias nya ipad som hon fick av sin pappa lite bortskämt sådäär haha :) Imon ska Felicia åka hemifrån halv tio så då ska jag hem, beckis undrade om vi kunde göra något så jag kanske är med henne :) Detta blir sista inlägget för ikväll. Puss baabbees :* /anne


Förlååt

hejsan! har inte haft jätte stor blogglust så de kanske inte blir den vanliga uppdateringen men aja! är hos Felicia nu, cyklade hit för en stund sen :) vi ska typ Chille just nu och sen ska vi upp till juni hennes häst och göra iåning henne inför tävling ikväll :) somsagt Felicia ska tävla och jag ska ttitta på och sen typ sova här :) igår gjorde jag inte speciellt skulle vara med Emelie men de regnade så mycke. /anne Felicias söta hund baloo som hoppa upp på mig precis heh..


Hej?

nu har jag precis fixat mig ska strax åka och träffa Felicia, vi skulle till Liseberg men de ska typ regna under dan enligt min bror så vi ska göra något annat vad vet jag inte. /anne Dagens:


Justin bieber <3

älskar dig!


hej! sorry att jag inte har bloggar idag har bara inte orkat. har inte gjort så mycke solade och sen när jag gick va jag helt svettig mådde shit illa och va jätte snurrig, så drak jag ett glas vatten och sen spydde jag haha, men nu mår jag bättre men har fortfarande lite ont i huvudet! skulle igentligen sova över hos Felicia men eftersom jag inte mår så bra så tycker mamma att jag ska vara hemma inatt så ska min bror köra mig med moppet när Felicia har vaknat :) men just nu sitter jag med bena i solen och resten i skuggan. /anne


Båten

Hej! BILJETTER TILL JUSTIN? FATTAR NI?? Älskar han!! Aja nu är jag på något konstigt kalas på nån ö? Träffade en jätte snäll tjej som Heter Emelie, och nu sitter vi och snackar, hon bor i Göteborg och går i dans med en i min skola? :) Aja vi är ute med båten och vi åker imorgon på dan och så ska vi till fjällvana mollusund och så? Så nu ska vi göra lite saker bloggar imorgon! Puss


JAAAAA

hejsan bloggen! förlåt för dålig uppdatering, men iaf blogg appen funkar igen så nu blir se allt lite mer uppdatering. idag har jag inte gjort någonting slappat, bokade biljetter till justin bieber till mig och anna, LÄNGTAAAR!! konsären är i Danmark den 20 april och fen 22-23 i Sverige så vi får se konsären innan dom som kollar i Sverige hihi :) Imon vet jag inte vad jag ska göra får la hitta på något kul.. satt precis och skypa med Niclas, och anna är ute med båten i en vecka men eftersom appen funkar nu borde hon kunna blogga men hon kanske inte vet de än. lite om veckans planer: På måndagen ska jag vara med min saknade Felicia har inte träffar henne på as länge! och så ska jag åka upp till anna vart hon nu befinner sig någon dag och sova där i 2 nätter kanske, vi får se :) nu ska jag iallafall gå ner och äta något eftersom jag börjar blir lite hungrig. Sista inlägget för ikväll så godnatt bloggen! /anne

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/3095051/images/2012/pic_4ff8afaee087c34d680028a0.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/3095051/images/2012/pic_4ff8afafddf2b35d930034ee.jpg" class="image">


godmorgon

nu har jag precis ätit frukost, oxh ska sätta mig och och fixa lite på bloggen och ta på mig och sminka mig osv.
idag börjar ju handbollsmatchen 15:30 och de kanske är slute 16:00 och börjar discot 20:00 så de blir lite tajt för först ska vi hem fixa oss, och sen ska vi ju tillbaka till heden igen, aja vi får se hur de blir.
som sagt eftersom de är discot ikväll så blir de kanske inte ngn uppdatering just då men isf innan, och kanske när vi är på väg hem :)
aja de va lite gran, hoppas ni får en grym dag!
/anne
 
gammal bild!

that's my boooy

tumblr_m4eb3risLQ1qhft5ko1_500.jpg

tumblr_m5931guVu51qfkei4o1_500.jpg

tumblr_m45lbfG7vm1ro9b9yo1_500.gif

 


trött..

hallojj bloggen!
har precis ätit maat :)
ska bertätta lite om dagen och gårdagens eftersom de inte har varit så mycke uppdatering.
 
Igår:
igår börja de med att jag gick upp fixade mig osv, sen kom anna och annas pappa och hämta mi och körde oss till heden där vi skulle spela.
när vi kom dit va de lite svårt och hitta planen eftersom de va så himla många men tillslut hittade vi plan 9.
när vi kom dit så tog alla på sig skorna fylde vatten flaskan och började och värmaupp, och sen till slut va klockan 10:35 då våran match började.
vi spelade bra men vi va ju alla lite morgon trötta så aa.
efter den matchen hade lite rast eller vad man säger vi fick äta och kolla på andras matcher.
sen hade vi en match igen och 50 min innan matchen så började vi fixa oss uppvärma osv.
sen när matchen va slut så skulle alla till mcdonalds fast jag och anna tappa bort dom andra så annas mamam körde mig och anna till skandinavium och så åt vi där :)
sen tog jag och anna bussen hem och när vi kom hem pumpade vi upp hennes gummibåt och vi rodde ut till en ö och där solade vi och kände på vattnet.
sen rodde vi hem och då skulle jag hem och äte sedan körde pappa tillbaka mig för jag skulle sova hos anna för vi skulle upp tidigt idag.
de va typ allt om gårdagen.
 
Idag:
idag började de med att vi vaknade av larmet klockan 07:25 frö vi skulle upp.
vi gick ner och åt frukost sen gick vi upp igen och fixade oss sen körde annas pappa oss till en annan plan för vi skulle inte spela på heden idag utan på överås tror jag det hette.
iaf när vi kom dit lite försent så ahde dom redan börjat prata så vi sprang dit, vi missa inte så mycket bara lite.
sen började vi och värmaupp och passade lite med bollen osv.
sen startade matchen 09:40 och då mötte vi nederländerna dom va rätt svåra och stora osv.
de va ju väligt varmt ute men typ ingen sol.. konstigt?
efter matchen hade vi "rast" och då hade jag och anna gjort pannkakor igår så dom åt vi med sån här choklad sås man har på glass haha de va jätte gott!
sen satt vi och prata lite med laget om allt möjligt.
vilma hade med sig sin bergsprängare så vi lyssnade på musik också.
sen klockan 11:15 så skulle vi samlas för att uppvärma osv, och klokckan 12:00 började matchen mot några från danmark, roligaste matchen på hela cupen änsålänge de va verkligen shit rolig och värligt varm!
sen efter matchen gick laget till infomartionen och snacka med dom där haha :)
och sen tog jag anna bussen hem till anna och vi cykla ner till haver och skulle doppa oss mend e va alldeles för kallt..brrr.
sen cykla vi tillbaka och åt lite banan och jorgubbar.. vi skulle ha glass också men de fick vi inte ta för att anna skulle äta snart så därför blev de bara banan och jordgubbar :)
sen skypade vi med felix och jakob och stund, och sen åkte jag hem och åt och nu sitter jag här och sitter vid data och lyssnar på justin bieber <3 <3 <3 <3 <3 <3 
men ska snart kolla på paradise hotel danmark, de har nämligen kommit fyran nya avsnitt :')
 
iallafall imon ska jag vara med anna och felicia på förmiddan sen ska jag och anna ta bussen bort till heden och spela match på Torslanda klockan 15:30 så vi är lediga hela förmiddan vilket är skönt eftersom man är ju jätte trött osv.
och på kvällen sen ska jag, anna och några mer från laget gå på partillecup discot kulkul :)
sen kommer ju beckis hem imon också och hon kan inte gå så då har jag och anna lovat henne och gå med henne på fredag också så de blir kul :)
 
men nu har jag skrivit om gårdagen, idag och lite vad som händer imon :)
kram/anne
 
Ni är bäst!
(Bild från senaste träningslägret)
 
 
 

scoobedoo (s)


glader


värdens finaste tjejer


Hemma

Hej! Nu sitter jag och Anne hemma hos mig, Anne väntar på hennes föräldrar så ska hon packa och sen sova över hos mig, imorgon ska vi spela två matcher, Nederländerna tror jag, men jag bloggar mer ikväll för då har jag datan! Puss /annanas

Partille cup

godmorgon bloggen!
förlåt för dålig uppdatering igår vi hade fullt upp, köpte handbolls skor osv.
Iaf nu sitter jag och äter frukost, idag är de ju Partille cup, ÅH VA KUUUUL!
Två matcher står på spel haha!
Första matchen är mot : Lilleström HK andra matchen är mot : Kjelsås IL1
Asså de blir mer uppdatering ikväll puss!
/anne

Godmorgon

nu har jag vaknat men anna sover fortfarande.
idag blir de åka till heden och kolla efter handbollsskor.
efter de vet jag inte vad vi ska göra.
bloggar mer sen!
/anne

godnatt


hemmmaa

hej alla !

är hemma från stockholm och farmor och farfar! 
jag träffa först mina kusiner i stockholm vi va och åt middag på någon resturang på stureplan sushii <3
sen va vi på något badhus oxå kul kul ! sen åkte vi buss från stockholm och åkte till farmor och farfar 
fick 100 kr av farmor wiii ;) men sen va jag på kungsmässan och köpte två par jeans på zara :)
nu ska jag och min bajbee, vi ska sova över och imorgon ska vi till heden och köpa handbollskor till anne. får se om jag oxå köper ett par ! men nu ska jag va med henne för jag har saknat henna, bloggar mer ikväll och då kommer massa bilder och så <3
Puuss annaa'
 

RSS 2.0