bästa uppdatering, iknow

heeej bloggen!
asså jag vet vi har inte bloggat på sjukt länge, men asså ibland måste man ha sin lilla pause..
iaf just nu gör jag inte så specielt mycke har städat för att min bror ska ta konfirmationen imon, så vi ska ha liite gäster osv.
Inatt sov jag hos sara med anna och felicia jätte mysigt vi gjorde massa skoj!
Sara har ju då ett stall och vi gick dit ungefär klockan tjugo i tolv så kom de en bild som typ blinkade och vi blev så sjukt rädda så vi bara sprang in i huset, och när vi kommer in ser vi att bilen åker upp i skogen och sen satt vi oss och spela något spel så tyckte vi att de lät som om någon hålde på med några lådor där inne så vi sprang in på toan och låste in oss och typ satt där i en kvart och till slut smsade vi saras mamma att hon skulle kolla, men hon gick bara till badrummet och sa att vi skulle komma ut för hon hörde inget där nere så när vi går ut ur badrummet så går vi ner så modiga som vi är och då berättar vi för saras mamma va de va och så säger hon att bilen som åkte upp i skogen va bara en bil som skulle hem för de fanns tydligen 2 hus där uppe som vi inte viste om och så va de saras mamma som lät när vi trodde att de va någon som hålde på med lådorna, så de va en sjukt lätttnat!!
Och idag har jag då varit med dom, vi degade hela dagen hade på oss mjukiskläder osv sjukt skönt och bara ha en avslappnings dag!
 
Och nu har ju skolan börjat igen denna veckan va de lixom början så de va chill inga speciella lektioner, men den här veckan som kommer nu börjar schemat och vi har VÄRLDENS SÄMSTA SCHEMA!! slutar typ 4 varje dag !!
 
aa iaf vi hörs senare sen eller imon pusss!
/anne
 
 

RSS 2.0